May

3

7e BONSAI VAN HET WESTEN SHOW 1 & 2 JUNI IN DELFT (NL)

 

Hallo allemaal,

op 1 & 2 Juni word in de botanische tuin in Delft alweer de 7e “Bonsai Van Het Westen” show gehouden. Ik zal daar op de Zaterdag een demo geven op een mooie Taxus en naast mij op het podium zal de nieuwe winnaar van de New Talent Contest (EBA) Martin Bonvie een demo geven op een mooie meerstam Taxus! Naast de vele mooie Bonsai van uit heel nederland zal mijn XL Larix  er ook te zien zijn. Deze gezellige show was verleden jaar al een groot succes, maar deze editie word nog veel mooier! Ik zou zeggen: komt dat allen dus zien!!!

Flyer'15

Voor meer info: BONSAI VAN HET WESTEN.

Tot ziens!

Hans van Meer.

Info: karamottobonsai@hotmail.com

————————————————————————————-

 

Posted in DEMONSTRATIONS AND WORKSHOPS. | 2 Comments

2 Responses to 7e BONSAI VAN HET WESTEN SHOW 1 & 2 JUNI IN DELFT (NL)

  1. Ramon says:

    hey hans ,

    was weer gezellig gozert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *